Veranda offerte | Vergelijk GRATIS

Genieten van een veranda aan de laagste prijs? Vraag hier gratis veranda offertes. Je ontvangt een aantal voorstellen op maat en beslist volledig vrijblijvend met welke speler je in zee gaat. Zo weet je snel wat de beste keuze is voor jouw project en vergelijk veranda offertes!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Wat voor serre wens je?
2*. Wat is de geschatte oppervlakte (lengte x breedte)?
3*. Wanneer wens je de serre?
4. Projectomschrijving
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Waarom een veranda?

Direct meer zon en licht

Met een veranda stroomt het zonlicht binnen. Zo kan je zelfs op een kille winterdag genieten van de zon! Dat is een enorme meerwaarde voor je leefcomfort. Wil je ook ontbijten, eten en rusten met een geweldig zicht in de zomer én de winter? Vraag dan zelf je offerte op voor een veranda op maat.

Een extra leefruimte

Je krijgt er een volwaardige leefruimte bij die je huis met je tuin verbindt: een echte oase aan rust. Zo geniet je elke dag van je tuin, ook in de winter. Daarom kiezen veel Belgen voor een veranda.

Waardevoller huis

Door het dak te ontmossen, stijgt de (verkoop)waarde van je huis. De woning ziet er piekfijn uit en dat is een grote troef bij een eventuele verkoop. De investering verdien je bij verkoop dus zeker terug.

Hoe vergelijk je offertes voor veranda’s?

Vooraleer je direct een bouwer inhuurt voor het creëren van je nieuwe veranda, is het verstandig om eerst het aanbod van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Je kan eenvoudig meerdere veranda offertes aanvragen, waarmee je meer helderheid verkrijgt in de prijs en de aangeboden kwaliteit en materialen. Door goed te vergelijken, sta je sterker bij het onderhandelen en hierdoor kan je uiteindelijk heel veel geld besparen, tot wel 30%. Vergelijk hier gratis en vrijblijvend veranda offertes.

Vergelijk vrijblijvend tot 5 gratis offertes

Welk type veranda zoek je?

Niet iedereen heeft dezelfde wensen met betrekking tot de te bouwen veranda. Je hebt vast al een idee over hoe jij jouw veranda straks wil gebruiken, bijvoorbeeld als leefveranda, orangerie of carport. Uiteindelijk gaat het erom dat je de perfecte variant voor jouw doeleinden krijgt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen die geleverd kunnen worden aan de scherpste prijs.

Leefveranda

De populaire leefveranda staat ook wel bekend als woonveranda en is in feite een verlengstuk van je woning. Dit type veranda wordt gerealiseerd als aanbouw aan het huis en is veelal voorzien van veel glas rondom. Hierdoor heb je het hele jaar door een lichte en toch uitstekend geïsoleerde en beschutte ruimte, en kan je zelfs in de winter optimaal genieten van de veranda. Je plaatselijke expert helpt je graag om jouw ideale leefveranda te creëren.

Pergola

Een pergola is een andere heel fraaie optie waarmee je een aangename connectie maakt tussen je huis en de tuin. Dit type veranda kan op meerdere manieren worden uitgevoerd, maar over het algemeen gaat het om een vorm van terrasoverkapping die afgesloten kan worden met bijvoorbeeld ramen en (schuif)deuren. Hierdoor kan je in de winter heerlijk beschut zitten en kan je de boel in de zomer juist lekker open zetten.

Terrasoverkapping

Kies je liever voor een meer eenvoudige variant, dan is er de mogelijkheid om een terrasoverkapping te plaatsen. Hiermee wordt je terras enkel aan de bovenkant afgesloten, zodat je onbelemmerd kan blijven genieten van het uitzicht. Ook is er een continue aanvoer van frisse lucht. Een mogelijk nadeel van een terrasoverkapping is dat je er niet altijd beschut zit tegen regen of kou. Dit probleem kan je aanpakken door aan één of meerdere zijdes een wand te plaatsen. Laat je allereerst meer informeren over de terrasoverkappingen kostprijs!

Carport

In plaats van een veranda om zelf lekker in te zitten, kan je ook kiezen voor een variant met een praktische toepassing: een carport. Hieronder plaats je je wagen, zodat hij goed beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, zoals regen, felle zonnestralen en bladeren van de bomen. Je auto blijft zo veel schoner en is op deze manier altijd gebruiksklaar.

Oranjerie

Een heel sierlijke vorm van de veranda is de orangerie. Hier ervaar je een ongekend luxegevoel en waan je je haast een vorst. Dankzij het smalle frame en de grote glazen oppervlaktes komt er veel licht naar binnen. Traditioneel gezien werd de orangerie vooral gebruikt als winterverblijf voor tropische en mediterrane planten. Nu is het vooral een stijlvolle veranda om zelf van te genieten en natuurlijk kan je er altijd wat leuke plantjes neerzetten om de sfeer te bevorderen.

Klassieke veranda

Een klassieke veranda wordt gekenmerkt door z’n rechtlijnige en robuuste constructie. Kruishouten in de beglazing en versieringen in de onderpanelen keren dikwijls terug, evenals een plat dak. In de meeste gevallen zijn de profielen vervaardigd uit hout of aluminium.

Welk type materiaal wens je?

Om de juiste uitstraling en sfeer te verkrijgen in je nieuwe veranda, is het belangrijk om een passend materiaal te kiezen. Afhankelijk van je wensen kan je kiezen uit een veranda van hout, PVC of aluminium. Vraag direct veranda offertes aan en kom te weten wat de veranda van jouw dromen zal kosten.

Aluminium veranda

Wil je een nieuwe veranda laten bouwen met grote raampartijen en een goede isolatie? Dan is aluminium een zeer geschikte keuze. De profielen zijn sterk, duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij. Tevens is een aluminium veranda goed bestand tegen inbrekers, onder meer doordat ze voorzien kan worden van een extra beveiligde sluiting en het niet mogelijk is om de profielen geluidsloos kapot te maken.

PVC veranda

Wil je niet te veel betalen voor je veranda en wil je weinig tijd besteden aan het onderhoud? Kies dan voor de voordelen van een PVC veranda. Het materiaal is zeer sterk en is gemaakt om tot wel een halve eeuw mee te gaan. Een veranda van PVC is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Vraag nu jouw offerte veranda aan en zie direct wat het je kost.

Houten veranda

Het is ook mogelijk om te opteren voor een prachtige houten veranda. Je hebt dan de keuze uit allerlei Europese en tropische soorten hardhout in diverse fraaie kleuren. Een houten veranda vraagt wel wat meer onderhoud, maar dan beschik je ook over een uiterst stijlvolle overkapping die past bij zowel klassieke als moderne woningen.

Vergelijk vrijblijvend tot 5 gratis offertes