Offerte dakwerken | Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Ben je van plan om je dak te laten renoveren? Vul onderstaand formulier in om vrijblijvende offertes voor dakwerken aan te vragen. Ontvang de prijsoffertes binnen een paar dagen in je mailbox!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Wat moet de dakdekker doen?
2*. Wat voor dak heb je?
3*. Welke dakbedekking heb je (of wens je)?
4*. Hoe groot is de opdracht (schatting: lengte x breedte)?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Dakwerken offertes: voor elk wat wils

Dakwerken‘ is een breed begrip dat veel werken omvat. Wie dakwerken uitvoert, is een dak aan het herstellen reinigen, vernieuwen of isoleren. Maar niet alles hoeft met het dak zelf te maken te hebben. Dakwerken omvatten ook werken aan de ramen of dakgoot.

Heb jij plannen om dakwerken te laten uitvoeren in de nabije toekomst? Dan kan je via onze offertedienst een offerte dakwerken aanvragen. Wij bezorgen jouw vraag dan bij een aantal specialisten uit de buurt, die jou op hun beurt elk een vrijblijvende prijsofferte zullen doorsturen. Nadien kan jij zelf de dakwerker van jouw voorkeur kiezen.

offertes voor dakwerken

Voor welke soort dakwerken kan je een offerte aanvragen?

Je kan voor alle soorten dakwerken meerdere offertes aanvragen. Of het nu gaat om het herstellen van een hellend dak of het plaatsen van isolatie op een plat dak, onze specialisten staan altijd klaar om je te helpen.

Ook voor meer complexe soorten werken ontvang je vrijblijvende prijsoffertes. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel plaatsen op een bestaand dak.

Daarnaast kan je ook beroep doen op specialisten om een volledig nieuw dak te plaatsen, voor nieuwe dakbekleding of voor roofing. Vul het offerteformulier zo nauwkeurig in om een exacte prijsofferte te onvangen.

Tips voor het vergelijken van offertes

  • De prijzen voor verschillende algemene dakwerken schommelen afhankelijk van de grootte en de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden. Vergeet daarbij ook niet dat de gekozen materialen de prijs ook beïnvloeden. Wees daarom zo specifiek mogelijk bij het aanvragen van een offerte oor een nauwkeurige prijsschatting.
  • Informeer je ook vooraf wat de gemiddelde prijzen zijn voor dakwerken aan platte daken en hellende daken. Bekijk dan of de prijsoffertes in één lijn liggen met de gemiddelde prijzen. Gebruik vooraf de online calculator om zonder een offerteaanvraag een gemiddeld overzicht te krijgen van de prijzen voor jouw dakwerken.
  • Ben je van plan om een volledig nieuw dak te plaatsen? Informeer je over de beste materialen en omschrijf die ook zo goed mogelijk in je offerteaanvraag. Enkel op die manier zullen bedrijven een accurate prijsofferte kunnen opstellen.
offerte dakwerken
  • Ga na of het bedrijf verplaatsingkosten op de offerte vermeldt. Door een bedrijf in je regio te kiezen, vermijd je dat die kosten hoog zullen oplopen waardoor je wat meer kan besparen. Soms rekenen bedrijven of vakmannen helemaal geen voorrijkosten aan als ze uit jouw regio komen.
  • Let op met voorafbetalingen! Check of het duidelijk is waarvoor je vooraf betaalt. Zo zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Check of de BTW-kosten inbegrepen zijn in de prijsofferte. In België wordt op alle producten een percentage van 21% aangerekend. Let dus goed op dat deze kosten al op de offerte vermeld zijn.