Gevelbekleding | Vergelijk tot 5 gratis offertes

Wil je jouw woning een nieuw uitzicht geven dan is je gevel veranderen een must. Laat dit zeker doen door een gespecialiseerde gevelwerker. Hij zal jouw advies kunnen geven waar nodig over je nieuwe gevel.

Vraag hier je persoonlijke offerte aan

Soorten gevelbekleding en hun prijs

Gevelwerken

De verschillende soorten gevelbekledingen hebben ook andere prijzen. De prijs hangt dus af van wat voor soort gevelwerken je laat uitvoeren. In de volgende tabel vind je de gemiddelde prijzen.

Soort gevelwerk Gemiddelde prijs (per m²)
Gevel beklede € 100 – 200
Gevel schilderen € 20 – 40
Gevel bepleisteren € 40 – 80
Gevel reinigen € 5 – 20
Gevel isoleren € 100 – 160
Voegwerk herstellen € 35 – 160

Totaalprijs versus uurprijs

Wil je zeker zijn van wat je allemaal moet betalen en een overzicht hebben over de werken? Vraag dan aan jouw gevelwerker dat hij een totaalprijs aanmaakt voor jouw gevelwerken. Hier krijg je een overzicht van alle werken en hoeveel deze kosten per m². Als je kleine gevelwerken laat uitvoeren zal je gevelwerker waarschijnlijk met een uurprijs werken. Wat de prijs per uur is hangt af van vakman tot vakman en van gevelwerk tot gevelwerk.

Vraag hier je persoonlijke offerte aan

Profiteer van 6 % btw in plaats van 21 % op gevelbekleding

Als je kiest voor een erkende gespecialiseerde gevelwerker en is jouw woning ouder dan 10 jaar. Dan kan je profiteren van een verlaagd btw-tarief 6% in plaats van 21%. Laat daarbij je gevel isoleren door een vakman kan je genieten van de isolatiepremies.

Hoe gevelwerkers/gevelrenoveerders kiezen? Tips

Hier enkele tips om de beste gevelwerker te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Tip 1: Let op de specialisatie van de gevelwerker

Kies de gevelwerker met de juiste specialisatie. Iedereen is beter in een ander domein. Zo ook voor gevelwerkers. Er is een gevelwerker die beter is in het schilderen van je gevel, het reinigen van je gevel, het isoleren… .

Tip 2: Een goede voorbereiding is het halve werk: vraag info en advies

Laat je voor de werken goed informeren door een gespecialiseerde gevelwerker. Hij zal je dan ook een zo goed mogelijk advies geven waar nodig. Zit samen met je gevelwerker voor ze er aan beginnen, zo komen jullie samen misschien nog op andere ideeën. Als je niet zeker bent ga dan samen zitten met verschillende gevelwerkers. Zo krijg je verschillende meningen, ervaringen en adviezen. Dan kan je alsnog kiezen voor welke gevelwerker je gaat.

Vraag hier je persoonlijke offerte aan

Tip 3: Check naast prijzen ook andere zaken: service, vakman …

Ga verder dan enkel en alleen de kostprijs. Een echte vakman die gespecialiseerd is in gevelwerken zal misschien iets duurder zijn, maar zal je op termijn ook wel geld kunnen laten besparen. Je bent ook zeker van een uitstekende uitvoering en weet dan dat je gevel in een perfecte staat zal verkeren. Een professionele gevelwerker zal geen schrik hebben om vorige creaties aan jou voor te leggen, zo heb je zicht op de kwaliteit van zijn werk en kan je misschien nog eens inspiratie opdoen voor je eigen gevelwerken.

Vergelijk offertes gevelbekleding van vakmannen in jouw regio

Gevelwerken

Het is belangrijk dat je gaat vergelijken en dan hebben we het niet enkel over de prijs. Ook de kwaliteit, het bedrijf, de vakmannen… . Vraag snel je gratis offertes aan bij ons en wij leggen je de beste gevelwerkers voor uit jouw buurt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Wat wens je?
2*. Hoeveel gevels wil je renoveren of reinigen?
3. Wanneer zou je van start willen gaan?
4. Projectomschrijving
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.