Garagepoort Gent: Alles op een rij

Garagepoort

Ben je op zoek naar een garagepoort en installateur regio Gent? Het maken van de juiste keuze niet te onderschatten. Opzoeken en vergelijken neemt veel tijd in beslag en vergt enige inspanning.

Wij begrijpen dan ook helemaal dat je jouw tijd liever ergens anders aan besteed, daarom hebben wij dit werkje voor je gedaan!

Vind de beste garagepoort installateur in Gent

In en rond Gent zijn er maar liefst 52 garagepoort installateurs. Hoe vind je nu de beste installateur die voldoet aan jouw persoonlijke wensen? Om je deze tijd en moeite te besparen kan je hier een gratis offerte aanvragen!

Deze wordt ontvangen door alle professionele installateurs in Gent. Installateurs die geïnteresseerd zijn in jouw aanvraag zullen jou vervolgens een offerte toesturen. Zo kan je rustig vergelijken en de beslissing nemen die bij je past.

Soorten garagepoorten gent

Er bestaan verschillende soorten garagepoorten die je kan laten plaatsen in Gent, maar welke past nu het beste bij jou? Hieronder staan de verschillende soorten beschreven met elk hun kenmerken.

Sectionale poort te Gent

Sectionale poorten bestaan uit horizontale lamellen die verticaal naar boven langs het plafond in de garage worden geschoven. Aangezien de garagepoort niet langs de voorkant opent, beschik je over een maximale parkeerruimte.

Sectionale poorten kunnen automatisch bediend worden via een garagepoortopener of via je smartphone. De lamellen zijn goed isoleerbaar, waardoor jouw auto steeds veilig en droog staat.

Welk materiaal je ook kiest, de poort heeft steeds een moderne en stijlvolle uitstraling. Met een sectionaalpoort ga je voor ultieme comfort, veiligheid en een aantrekkelijk uitzicht. Interesse? Vraag hier jouw gratis offerte voor een sectionale poort!

Garagepoort sectionaal Gent

Kantelpoort

Kantelpoorten zijn klassieke poorten die kantelbaar zijn naar binnen of naar buiten. Dit blijft populair en is de goedkoopste optie. Het nadeel is dat je ruimte verliest in of voor de garage door het kantelen.

De poorten zijn gemaakt uit sterk materiaal en qua afwerking zijn er verschillende mogelijkheden. Zowel staal, hout als aluminium kunnen dienen als kantelpoort. Het plaatsen van een handige loopdeur is mogelijk.

Dit type poort vereist weinig onderhoudt, behalve als je kiest voor een houten afwerking. Het bedienen kan handmatig, maar ook hier heeft u de optie om er een automatische garagepoort van te maken. Interesse in een kantelpoort? Vraag hier jouw gratis offerte aan!

Garagepoort automatisch Gent

Schuifpoort

Een schuifpoort is ideaal indien je de ruimte optimaal wenst te benutten. De poort schuift in een vlotte beweging naar links of naar rechts langs de muur via aluminium rails. Hierdoor blijft het plafond vrij. De poort kan van loopdeur of raam worden voorzien.

Voor het plaatsen van deze poort is een minimale breedte vereist van anderhalve meter. Via een afstandsbediening kan deze poort automatisch worden bediend. De lamellen zijn goed isoleerbaar. Interesse in een schuifpoort? Vraag hier jouw gratis offerte aan!

Garagepoort schuifpoort Gent

Rolpoort

Een rolpoort is uiterst geschikt voor grotere toegangen. Hierbij worden aluminium lamellen naar boven opgerold rond een as door middel van een elektrische motor. De as wordt wegwerkt in een rolluikkast waardoor geen draagrails nodig zijn.

Met deze garagepoort wordt de minste plaats ingenomen. Aangezien de lamellen dun zijn, is deze poort minder stevig dan een sectionaalpoort. De lamellen kunnen goed worden geïsoleerd. Interesse in een rolpoort? Vraag hier jouw gratis offerte aan!

Rolpoort

Herstelling garagepoort Gent

Bij garagepoorten hoort natuurlijk het onderhoud ervan. Het is goed om eens in de twee jaar je garagepoort te laten checken en onderhouden, zeker indien deze geautomatiseerd is. Dit verhoogt de kans op een goede werking en langere levensduur.

Merk je toch iets op, is dit natuurlijk vervelend. Opent de poort niet meer zoals het hoort of is de kleur niet meer is wat het was? Dan kan je beroep doen op een vakman. Zo kan jouw poort snel en efficiënt hersteld worden of indien nodig vervangen worden. Ben je op zoek naar een vakman voor het herstel van jouw garagepoort? Bekijk hier de vakmannen in Gent.

herstelling en installatie

Hörmann garagepoorten

Hörmann is de grootste aanbieder van garagepoorten in Europa. Met Hörmann kies je voor perfectie, veiligheid, kwaliteit en service. Zij bieden alle verschillende soorten poorten aan.

In Gent zijn er drie dealers terug te vinden. Ben je geïnteresseerd in een Hörmann garagepoort? Vraag hier dan jouw gratis offerte aan!

Besparen op je garagepoort: gratis offertes vergelijken

Nu het duidelijk is wat de kenmerken zijn van elke soort poort, kan je een beslissing maken omtrent het type. Vergelijk hier de gratis offertes en vind de goedkoopste optie. Zo bespaar je op jouw nieuwe garagepoort in Gent.

Type garagepoort Gemiddelde prijs
Automatische sectionaalpoort €1.500 – €4.000
Automatische kantelpoort €1.000 – €2.500
Automatische schuifpoort €1.500 – €4.000
Automatische rolpoort €1.500 – €3.000
Houten rolpoort €1.000 – €4.000
Loopdeur (optioneel) Vanaf €700
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1. Beschrijf je project

2. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.